Política 20/02/2012

De Cospedal diu que el govern espanyol no tocarà el cos central de la reforma laboral tot i les protestes

La secretària general del PP critica al PSOE dient que "és sorprenent que els que ens han portat a aquesta situació estiguessin ahir a les capçaleres de les manifestacions"

Ara
2 min

BarcelonaLa secretària general del PP i presidenta de Castella-la Manxa ha començat avui una jornada maratoniana d'aparicions als mitjans amb una entrevista a primera hora del matí a Telecinco. De Cospedal, que ha sortit molt reforçada del 17è congrés del seu partit que s'ha celebrat el cap de setmana a Sevilla, no ha volgut parlar de poders ni batalles internes i ha destacat que el més important és que el PP "ha sortit enfortit i molt unit" després d'aquest congrés, "en uns moments difícils de crisi econòmica i social en què el govern ha de tirar endavant unes reformes molt importants per a Espanya", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La secretària general ha valorat les manifestacions convocades ahir a tot l'Estat per protestar contra la reforma laboral i ha comentat que "no deixa de sorprendre que els que ens han portat a aquesta situació fossin ahir a les capçaleres de diverses manifestacions", en referència, ha explicat, "a representants del PSOE que vam poder veure-hi". Segons De Cospedal, "la majoria de ciutadans el que vol és tenir feina, i aquesta reforma laboral està encaminada a la creació de llocs de treball". Per això, davant la pregunta de si el govern està disposat a modificar algun punt d'aquesta reforma, la secretària general del PP ha dit que "el cos central de la reforma ha de mantenir-se tal com està", i ha afegit que les protestes d'ahir "no eren una manifestació majoritària dels espanyols". Ara, el govern té "un mandat reformista", que és "el que ens van demanar la majoria dels ciutadans fa poc més de dos mesos", ha destacat.

Sobre la intervenció que va fer José Maria Aznar al congrés popular parlant d'ETA, De Cospedal ha recordat que "el PP sempre ha tingut un missatge molt clar en relació amb ETA: s'ha de complir la llei en totes les seves dimensions i no es pot aconseguir cap premi a canvi de deixar de matar".

stats