Política 08/10/2015

Maria Rovira (CUP-Capgirem Barcelona): "Tenim molt clar que no investirem Mas"

Acn
1 min
La candidata de la CUP María José Lecha entre Óscar Simón i Maria Rovira, davant d’un treballador de Movistar.

BarcelonaLa número dos de la CUP a Barcelona, la regidora Maria Rovira, ha assegurat aquest dijous en una entrevista a Onda Cero que la seva formació té "molt clar" que no investirà Artur Mas com a president de la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A poques hores que l'esquerra independentista celebri un acte obert al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra per marcar el seu posicionament sobre el futur del procés i la governabilitat del país, Rovira ha trencat el silenci mediàtic dels darrers dies per refermar que la CUP es manté "ferma" amb el que ha promès durant tota la campanya electoral, el rebuig a Mas com a presidenciable. "Seguirem sent coherents [...]. El full de ruta no ha canviat", ha insistit.

Pocs minuts després, CUP-Barcelona ha enviat un comunicat per dir que és “totalment fals” que Rovira hagi “trencat el silenci”. Segons diuen, Rovira “només ha repetit” el que la CUP ha anat dient tota la campanya electoral. “L'expectació generada per la conferència no ha d'implicar la tergiversació de les afirmacions i paraules dels representants de la CUP”, afirmen.

stats