Política 14/09/2018

Maria Senserrich abandona la direcció del PDECat i deixa la política

La fins ara portaveu del partit havia sigut reelegida en el congrés del juliol

N. Orriols
1 min
Maria Senserrich: “No hi ha d’haver eleccions. És una premissa infranquejable”

BarcelonaL'exdiputada de Junts pel Sí i la fins ara portaveu del PDECat, Maria Senserrich, deixa la direcció del partit. Segons ha pogut saber l'ARA, ha enviat una carta per comunicar la decisió i anunciar que inicia una nova etapa fora de la política. En la missiva, Senserrich agraeix la confiança que li van atorgar els expresidents Artur Mas i Carles Puigdemont, i també la feina que li va encomanar l'antiga direcció pilotada per Marta Pascal i David Bonvehí com a portaveu de la formació demòcrata. També al president de la Diputació i alcalde d'Igualada, Marc Castells, amb qui va entrar a la política local.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ara és el moment d'iniciar una nova etapa fora de la política, d'iniciar projectes personals i d'ajudar al projecte des de la base. Tal com vaig començar", assegura en la carta.

L'actual president del partit, David Bonvehí, ha agraït públicament la seva feina dins la formació. "Gràcies pel teu compromís. Després de dos mesos al capdavant del PDECat vull dir que tinc un gran equip. Orgull PDECat. Ara, a tot arreu on som presents tothom continua al seu lloc", ha afirmat.

stats