Política 04/03/2015

Cospedal assegura que el cas de l'àtic no influeix en la candidatura d'Ignacio González a Madrid

"Ha gestionat molt bé en temps difícils", assegura la secretària general del PP

Efe
1 min
DESEMBARCAMENT PREDIADA  Cospedal va llançar un obús polític quan falta menys d’una setmana per a la Diada.

MadridLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha subratllat aquest dimecres que el cas de l'àtic d'Ignacio González i les denúncies obertes contra la policia o d'aquesta al president madrileny "no té per què influir ni per bé ni per mal" amb el seu possible candidatura a les eleccions autonòmiques. Cospedal ha admès en qualsevol cas que "no està decidit" si González serà el candidat del partit en els comicis del 24 de maig.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Antena 3, ha rebutjat que les informacions aparegudes sobre aquest assumpte en els últims dies es deguin a "foc amic", és a dir, que siguin filtrades o promogudes per membres del PP perquè González no sigui candidat, i ha assenyalat que el que ha vist publicat porta veient-ho durant "anys" i "sempre és el mateix".

A més, ha defensat a Ignacio González en assenyalar que ha estat "un bon president de la Comunitat" de Madrid, regió que ha "gestionat molt bé en temps molt difícils i complicats", i ha recordat que "li va tocar una transició difícil" quan Esperanza Aguirre va deixar la Presidència. "Crec que (González) ho ha resolt molt bé i ha fet una gestió bona i exitosa. I a partir d'aquí el partit decideix" si serà o no candidat, ha afegit.

stats