CANVI DE CICLE
Política 29/10/2012

Cospedal insta Duran a dimitir com a president de la Comissió d'Exteriors del Congrés

La secretària general del PP afirma que el seu partit, a diferència del PSOE i el PSC, és l'únic que defensa el mateix a Madrid i a Catalunya

Efe
1 min
La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, en roda de premsa a la seu del partit / EFE

MadridLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha advertit aquest dilluns el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, que en aquests moments només el PP defensa el mateix que ell a Catalunya. En roda de premsa després de la reunió del Comitè de Direcció del partit, ha llançat aquest missatge al secretari general del PSOE després d'escoltar dir aquest matí que no comparteix amb el PSC la fórmula del dret a decidir del poble català a través d'una consulta legal. "Per tant, els únics que defensem el que sembla pretendre dir el senyor Rubalcaba som el Partit Popular", ha assenyalat Cospedal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un missatge que també ha volgut dirigir als votants socialistes a Catalunya, als quals ha insistit que el PP és l'únic "amb capacitat d'influir en la política catalana" i d'"evitar les derives independentistes i radicals en què està instal·lada CiU ".

D'altra banda, Cospedal ha suggerit al portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, que aquest cap de setmana ha dit que cal "rescatar Catalunya d'Espanya", que dimiteixi com a president de la Comissió d'Exteriors de la Cambra Baixa si és com pensa, perquè no s'entén que mantingui aquest càrrec si fa declaracions d'aquesta índole.

stats