Cospedal, sobre el blindatge de Joan Carles: "Que sigui aforat no vol dir que sigui impune o immune"

La secretària general del PP defensa que el procés d'aforament del pare de Felip VI és "impecable" a nivell legal

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha assenyalat aquest dilluns en roda de premsa que el blindatge legal que prepara el govern espanyol sobre la figura de Joan Carles I és "impecable". "Que sigui aforat no vol dir que sigui immune o impune, simplement que qui jutja les seves actuacions és el Tribunal Suprem", ha indicat Cospedal en la roda de premsa posterior al comitè de direcció del PP. "Hi ha gent que vol confondre els ciutadans", ha indicat la dirigent popular.

Cospedal ha justificat la pressa del govern espanyol per aforar Joan Carles. "Està bé i és molt correcte concloure que cal conèixer el règim jurídic de tots ells", en referència als membres de la família reial. Pel que fa al debat sobre el nombre d'aforats que hi ha a Espanya, la secretària general del PP ha assegurat que s'ha de dur a terme "sabent de què estem parlant". 

La dirigent popular també s'ha referit al paper de mediador que el president de la Generalitat, Artur Mas, vol que Felip VI adopti en el procés català. "El paper del rei no és el que té un polític", ha indicat Cospedal.

Més continguts de