ELECCIONS PLEBISCITÀRIES
Política 11/08/2015

Maria Huguet i Jordi Calvís formaran part de la candidatura de la CUP a Lleida

La històrica militant feminista, antifranquista i independentista tancarà la llista a Ponent

Acn
1 min
Imatge de la històrica militant feminista, antifranquista i independentista Maria Huguet / ACN

LleidaLa històrica militant feminista, antifranquista i independentista Maria Huguet i Recasens, de 62 anys, tancarà la llista de la Candidatura d'Unitat Popular-Crida Constituent pel 27-S a la demarcació de Lleida. Des de la CUP-CC destaquen que el fet que Huguet tanqui la candidatura "és un reconeixement explícit a la seva trajectòria política iniciada durant la llarga nit del franquisme". Així mateix, l'il·lustrador i dissenyador gràfic balaguerí Jordi Calvís, també formarà part de la candidatura per Lleida. Calvís col·labora amb el setmanari Som Garrigues, i també amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) en el disseny de diferents campanyes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Maria Huguet, veïna de Lleida, és professora d'institut a l'ensenyament públic i membre del Centre Excursionista de Lleida. Va formar part de l'històric Front Nacional de Catalunya (FNC) sota la dictadura i de l'Associació Catalana de la Dona. Actualment participa en les mobilitzacions de l'ANC, és membre del Grup de Dones de Lleida i participa activament en la Marea Lila.

Així mateix, l'il·lustrador i dissenyador gràfic Jordi Calvís també formarà part de la llista a la demarcació de Lleida. Calvís, que va néixer el 1977 a Balaguer tot i que actualment viu a les Borges Blanques, col·labora amb el setmanari Som Garrigues, i també amb l'Assemblea Nacional Catalana.

stats