Política 04/08/2015

Rajoy, sobre la convocatòria del 27-S: "Ningú trencarà Espanya"

El president del govern espanyol reacciona a la convocatòria de les eleccions del 27-S i acusa Artur Mas d'actuar de forma "irresponsable"

Ara
1 min

BarcelonaEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reaccionat avui des de La Palma del Condado (Huelva) a la convocatòria d'eleccions a Catalunya després que Artur Mas firmés aquest dilluns el decret que convoca els comicis del 27-S. "Ningú trencarà Espanya", ha afirmat Rajoy de forma categòrica. El líder del PP ha argumentat que "ningú convertirà els ciutadans de Catalunya en estrangers al seu propi país" i que "ningú robarà als catalans la triple condició de catalans, espanyols i europeus".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una declaració breu davant de la premsa, el president espanyol ha acusat Artur Mas d'actuar de forma "irresponsable" en un moment en què a Espanya "ha costat molt sortir de la crisi". "No permetrem que la inestabilitat política que generen les indecisions d'alguns posi en risc [la recuperació]", ha afegit Rajoy, que ha dit que no deixarà d'atendre els ciutadans de Catalunya. "Aquesta és la posició que mantindré", ha reblat.

stats