CRISI ECONÒMICA
Política 23/07/2012

Rajoy rebutja el desànim davant la crisi i apel·la als valors de l'esport

El president de l'executiu estatal ha afirmat que aplica la mateixa recepta i medicina que els esportistes: "treball, esforç, dedicació i perseverança"

Efe
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha acomiadat aquest dilluns a l'equip espanyol que participarà en els Jocs Olímpics en un acte en què ha apel·lat a afrontar la crisi amb valors de l'esport com el treball i la perseverança, i ha rebutjat caure en el desànim. A l'acte celebrat al Palau de la Moncloa han acudit diverses desenes d'esportistes i tècnics que participaran a partir de divendres en els Jocs Olímpics de Londres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy ha aprofitat la seva intervenció per garantir que, davant la crisi, el govern de l'Estat està aplicant "la mateixa recepta i la mateixa medicina dels esportistes: treball, esforç, dedicació i perseverança".

El cap de l'executiu espanyol ha seguit amb aquesta comparació i ha assenyalat que quan un esportista es lesiona, pot caure en el desànim, però el supera ràpidament. "I nosaltres treballarem, ens esforçarem, ens hi dedicarem i donarem el millor de nosaltres per superar aquesta situació", ha afegit en el seu discurs.

stats