Política 18/04/2012

Rajoy: "El rei d'Espanya és el millor ambaixador d'Espanya"

El president espanyol fa una lloança de la figura del monarca des de Mèxic el dia que Joan Carles de Borbó s'ha vist obligat a demanar disculpes pel seu viatge de cacera a Botswana

Ara
1 min

Barcelona"El rei d'Espanya és el millor ambaixador d'Espanya i el més ferm defensor de la germandat dels països que compartim una llengua i una cultura, i és de justícia reconèixer avui els seus mèrits en el progrés d'Espanya i del manteniment d'aquests llaços". Amb aquesta frase, llançada per Mariano Rajoy durant la seva compareixença des de Mèxic posterior a la reunió amb el president amfitrió, Felipe Calderón, el president espanyol ha fet un marcat gest de suport a Joan Carles de Borbó el dia que el rei s'ha vist obligat a demanar disculpes per la seva cacera d'elefants a Botswana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Posteriorment, en el torn de preguntes, s'ha negat a comentar el 'mea culpa' del monarca quan li han demanat els periodistes. "El rei ha estat molt clar i jo com a president del govern ja he dit el que havia de dir i no tinc res més a dir", ha sentenciat.

També ha aprofitat per recalcar, en plena crisi amb l'Argentina per la nacionalització d'YPF, que "la presència empresarial d'Espanya a Mèxic és molt important i no deixa de créixer".

stats