Publicitat
Publicitat

Rajoy espera la recuperació de Fraga: "Sense ell, el PP no hauria existit"

El president del govern espanyol i del PP ha subratllat la "gegantina tasca" que durant "molts anys i en circumstàncies molt difícils" va dur a terme l'exministre franquista

El president del govern espanyol i del PP , Mariano Rajoy , ha desitjat avui la ràpida recuperació de l'expresident de la Xunta , Manuel Fraga , sense el qual " mai hauria existit " un partit com el PP . En la seva intervenció en la convenció autonòmica que el PP andalús celebra a Màlaga , Rajoy ha volgut recordar Fraga " en aquests moments difícils " , pel seu delicat estat de salut .

Sense Fraga , " probablement un partit com el que avui tenim mai hauria existit , hi hauria una altra cosa " , ha referit Rajoy, que ha subratllat la " gegantina tasca " que durant molts anys i en circumstàncies molt difícils , va desenvolupar el fundador del PP .

El líder popular ha rememorat el 1977 , any de les primeres eleccions democràtiques , quan preparava oposicions a Galícia i enganxava  cartells a partir de les 10 de la nit i va conèixer a Fraga , i ha confessat que li " imposava molt" . Sense Fraga , ha insistit , no hauria existit una força política que avui governa en " molts llocs" d' Espanya , i confia que es recuperarà aviat.

L'estat de salut de l'expresident de la Xunta segueix sent molt delicat , després d'haver-se agreujat des de diumenge passat , segons han assenyalat a Efe fonts del PP.

Per la seva banda, el president del PP andalús , Javier Arenas , ha demanat a Rajoy que transmeti a la família de Fraga l' " afecte " dels populars andalusos , ja que gràcies a ell , que va fundar el partit , "avui som el primer partit d' Europa, que ho sàpiga Fraga i la seva família " , ha manifestat.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT