Publicitat
Publicitat

Rajoy diu al seu Twitter que ja "treballa intensament" per crear llocs de treball i lluitar contra la crisi

El president electe ja s'ha posat en contacte amb els presidents de La Caixa, BBVA i Bankia per analitzar la situació econòmica

El president electe, Mariano Rajoy, no ha fet encara cap aparició oficial des de la seva victòria a les eleccions generals del passat 20 de novembre. El líder del PP tan sols ha utilitzat el seu Twitter oficial per a enviar algun missatge.

Aquest dijous ha piulat que ja treballa "intensament" per l'objectiu que s'ha marcat de crear llocs de treball i lluitar contra la crisi. Exactament, Rajoy diu: " Agradezco vuestras felicitaciones y muestras de apoyo. Ahora trabajando intensamente en nuestro objetivo: crear empleo y luchar contra la crisis. MR".

Tot i que encara no ha comparegut davant els mitjans de comunicació, el guanyador de les eleccions del 20-N ja ha parlat amb els principals executius de La Caixa, Isidre Fainé, del BBVA, Francisco González, i de Bankia, Rodrigo Rato, segons publiquen aquest divendres El Pais i La Razón.

Segons afirmen els rotatius, Rajoy els ha trucat per conèixer què en pensen de l'actual situació econòmica d'Espanya per a preparar les primeres mesures que prendrà el president electe.

D'altra banda, el gabinet de premsa de Rajoy ha contestat a través del seu Twitter oficial diferents usuaris que pregunten al president electe quines mesures prendrà després de la seva victòria electoral. " Necessitem conèixer les necessitats de la gent", diu el gabinet en un tuit.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT