Política 08/03/2014

Rajoy adverteix Mas que "lluitant contra el món no es guanya mai"

El president espanyol ha reiterat el seu rebuig a la consulta catalana en el discurs de clausura del congrés del PP basc

Efe
1 min
Mariano Rajoy durant el congrés del PP Basc a Donosti  / AFP

DonostiEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reiterat aquest dissabte des del País Basc el seu rebuig frontal contra la consulta catalana i ha advertit, en una clara al·lusió al president de la Generalitat, Artur Mas, que hi ha qui s'entesta "a lluitar contra el món" i, amb aquesta actitud, "no es guanya mai", ha dit. Rajoy ho ha dit en el discurs de clausura del congrés del PP basc, hores després que hagi sortit a la llum el document que l'executiu espanyol ha enviat al Congrés en què rebutja el procés referendari a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de l'executiu espanyol ha reiterat que "no hi ha referèndum" a Catalunya, després de subratllar que "en els grans temes nacionals", el PP té molt clars els seus objectius.

Ha explicat que ahir va ser a Dublín al congrés del Partit Popular Europeu i que hi va poder comprovar que el futur i el que és just és el que està defensant el govern espanyol: "La sobirania nacional, la liquidació de les fronteres i la integració".

"Hi ha qui s'entesta a lluitar contra el món, i no es guanya mai lluitant contra el món. És impossible", ha sentenciat Rajoy.

stats