Rajoy nega la possibilitat d'un brot islamofòbic a Espanya després de l'atemptat de París

"No donarem mai treva al terrorisme ni als que pretenguin liquidar les llibertats i els drets del les persones", assegura el president espanyol, que es troba "tranquil" davant l'amenaça islamista radical

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dijous des d'Ordino (Andorra), on es troba de visita oficial, que no existeix la possibilitat d'un brot islamofòbic a Espanya després de l'atemptat a París contra la revista 'Charlie Hebdo' que va acabar amb 12 morts. "Espanya és un país tolerant", ha indicat Rajoy, que ha destacat la gran afluència d'immigrants dels últims anys i la seva integració com a motius per descartar una actitud adversa cap als musulmans.

"No donarem mai treva al terrorisme ni als que pretenguin liquidar les llibertats i els drets del les persones", ha assenyalat el president espanyol, que s'ha volgut mostrar "tranquil" pel que fa a la possibilitat d'un hipotètic atemptat a Espanya. "El més important és donar batalla contra el terrorisme. Ningú liquidarà els drets dels ciutadans", ha apuntat.

Més continguts de