Política 29/04/2015

Mariano Rajoy arrencarà la campanya electoral amb un míting a Tarragona

El president espanyol tancarà la campanya a Madrid amb Aguirre i Cifuentes

Efe
1 min
Mariano Rajoy

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, es bolcarà en la campanya electoral de les eleccions municipals, que arrencarà amb un míting a Tarragona (Tarragonès). La seva agenda preveu dos actes pràcticament cada dia i estarà a totes les comunitats autònomes que estan en joc, en algunes fins a dues vegades.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts de la direcció del PP han explicat que el cap de l'executiu tindrà el seu primer míting de campanya el 8 de maig a la tarda a Tarragona. Rajoy no participarà en la tradicional enganxada de cartells amb la qual s'obre la campanya la nit del 7 al 8, tot i que hores abans, el 7 a la tarda, sí que intervindrà en un acte del partit a Andalusia.

Els populars estan preparant una campanya electoral en la qual Rajoy anirà a les tretze comunitats autònomes que renoven els seus parlaments el 24 de maig, i també anirà a altres regions que no celebren comicis autonòmics però sí municipals per donar suport a candidats a les alcaldies.

Els populars, segons altres fonts, tancaran la campanya a Madrid, amb un acte multitudinari de Rajoy al costat de les candidates a l'alcaldia de la ciutat, Esperanza Aguirre, i a la Comunitat, Cristina Cifuentes.

stats