Publicitat
Publicitat

ELECCIONS ANDALUSES

Rajoy: "Ningú podrà dir que no governem i que no expliquem"

El president espanyol ha insistit que controlar el dèficit és compatible amb "defensar el sentit comú" i els interessos d'Espanya

El president del govern espanyol , Mariano Rajoy , ha assegurat avui que els ciutadans entenen les mesures que està prenent l'executiu i ha sentenciat : "Ningú podrà dir que no governem i que no expliquem" . L'obligació d'un Govern , ha assenyalat Rajoy , és " agafar el toro per les banyes i explicar el perquè de les decisions" , cosa que, segons ell , està fent l'executiu que presideix , que no ha actuat " capritxosament " i "mai ho farà".

El president espanyol ha assegurat que Espanya complirà els seus compromisos amb Europa i ha deixat clar que controlar el dèficit és compatible amb "defensar el sentit comú " i els interessos del país . I amb aquest control , Espanya , segons el parer del cap de l'executiu , " recuperarà molt aviat la seva credibilitat " perquè és un país "seriós i solvent" . Espanya, ha subratllat Rajoy , "s'ha compromès com el primer a cuidar els diners públics " , a no gastar el que no es té i a no posar el país "en una situació impossible" .

Aquest ha estat el segon míting de Rajoy aquest cap de setmana a Andalusia , aquesta vegada a la localitat jaenesa d'Andújar, per donar suport a Javier Arenas en la seva aspiració a presidir el govern autonòmic .
La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT