Política 09/06/2012

Sortirà Rajoy a donar la cara?

Per ara, el president espanyol manté a la seva agenda el viatge de demà a Polònia per al partit de la selecció espanyola

Ara
1 min

BarcelonaSi hi ha una cosa que fins i tot els votants del PP retreuen a Mariano Rajoy és el seu afany per amagar-se dels micròfons i no agafar el toro per les banyes quan vénen mal dades. Aquest dissabte, a la incertesa de si es produirà un rescat del sistema financer se suma la incògnita de si el president espanyol donarà la cara per explicar els detalls de la intervenció o bé cedirà el protagonisme, com ha fet fins ara, al ministre d'Economia, Luis de Guindos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En els sis mesos que porta governant, Rajoy ha fugit dels periodistes en diverses ocasions i, en les poques rodes de premsa que ha concedit, o no s'han acceptat preguntes o aquestes han sigut limitades. Sempre ha sigut la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, l'encarregada d'assumir tot el pes comunicatiu de les accions de l'executiu.

Rajoy ha portat el seu silenci a l'extrem que els seus propis adeptes comencen a inquietar-se amb la seva actitud i li reclamen que lideri en la mateixa proporció que ho requereixen les circumstàncies. Ho farà avui davant un hipotètic rescat?

El que de moment no ha variat és l'agenda del president espanyol, ja que segueix vigent la seva previsió de viatjar a Polònia per assistir al partit d'Eurocopa que juga la selecció espanyola de futbol.

stats