Política 04/04/2014

Mariló Montero, a Esperanza Aguirre: "Espero que els policies que la van encerclar fossin atractius, almenys"

La presentadora del magazín matinal de TVE comparteix rialles amb la presidenta del PP de Madrid en comentar la seva fugida de la policia quan intentaven multar-la

Ara
1 min

BarcelonaLa presentadora del programa magazín que ocupa la franja matinal de TVE, Mariló Montero, ha tornat a protagonitzar aquest divendres una anècdota polèmica de l'estil de les relliscades que l'han fet saltar a la fama més enllà dels seus televidents i que, en alguna ocasió, l'han obligat a disculpar-se.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Avui l'episodi ha estat en to rialler. Al final de l'entrevista telefònica que li ha fet a Esperanza Aguirre, sobre la fugida de la policia que va protagonitzar ahir quan intentaven multar-la, Montero ha fet broma amb la presidenta del PP de Madrid i expresidenta de la Comunitat. "Espero que els policies que la van encerclar fossin atractius, almenys", li ha dit.

Aguirre ha respost: "No estaven malament". I Montero ha deixat anar una rialla obertament i ha desitjat a la dirigent del PP "un dia excel·lent" que la "compensés del que va tenir ahir", donant a entendre que va passar un mal tràngol.

stats