CONGRÉS DEL PSC
Política 06/09/2016

Núria Marín advoca per un tàndem entre Iceta i Parlon per liderar el PSC

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat afirma que "hi ha vies més intel·ligents que la de la confrontació" i aposta per un "colideratge" entre els dos aspirants a primer secretari

Europa Press
1 min
Iceta i Parlon pacten un diàleg fluid per encarar les primàries del 15 d’octubre

L'Hospitalet de LlobregatL'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat i membre de la comissió executiva del PSC, Núria Marín, ha apostat aquest dimarts per un tàndem format pel primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i per l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, per liderar el partit al congrés previst per a aquesta tardor. En declaracions durant un acte a l'Hospitalet, Marín s'ha mostrat partidària d'"apostar pel millor el PSC, que no són ni una, ni dos, ni tres persones, sinó moltes persones que poden sumar i treballar juntes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant de la possibilitat que Iceta i Parlon competeixin a les primàries per liderar el partit, Marín ha afirmat que "hi ha vies més intel·ligents que la de la confrontació". "El treball conjunt dels dos, que per a mi són excel·lents líders, seria la millor solució; la suma de tots dos, el colideratge d'Iceta i Parlon, el millor d'un i de l'altre, amb un acompanyament de tota una sèrie de companys que treballin dins del partit i facin fort el PSC", ha manifestat.

L'alcaldessa de la ciutat més gran que controla el PSC ha dit que Catalunya necessita un partit socialista "tan fort com sigui possible" perquè pugui donar solucions als problemes que tenen els ciutadans i el país.

Iceta va ser el primer de postular-se per seguir com a primer secretari del partit, mentre que Parlon té decidit disputar-li el lideratge. Sigui com sigui, tots dos han pactat 'fair play' en aquestes primàries.

stats