ELECCIONS 20-N
Política 10/11/2011

Marina Geli es distancia del PSC i deixa clar que "no formo part dels que fan els vídeos electorals"

L'exconsellera de Salut admet que ningú li ha consultat sobre l'espot electoral però deixa clar que la intenció "no era ofendre" els metges

Ara
1 min
La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, mira la diputada socialista Marina Geli ahir durant la seva compareixença en la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament.

BarcelonaL'exconsellera de Salut, la socialista Marina Geli, s'ha distanciat aquest dijous en una entrevista a El món a RAC1 del vídeo del PSC en què es vincula les retallades sanitàries amb la mort d'un pacient. Geli ha evitat criticar-lo però quan li han preguntat si li agradava ha esquivat la pregunta i s'ha limitat a dir que no forma part "dels que fan els vídeos electorals". Geli també ha revelat que ningú de l'equip de campanya del PSC no li ha consultat sobre l'espot.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De tota manera, l'exconsellera ha deixat clar que la intenció del vídeo "no era ofendre". "Els professionals sanitaris, amb més o menys recursos, sempre fan el possible per actuar de la millor manera possible", ha insistit.

Ha dit Geli: "M'incomoda tant el que està passant aquests deu mesos en el debat sobre la sanitat... Hi ha d'haver un replantejament total. Mai havia passat en 30 anys que el sistema sanitari hagués estat gresca de les divergències dels dos partits. Fins ara hi havia un consens bàsics".

"El vídeo és una cosa més del que està passant. S'està vessant el vas. I el vídeo no és el que està vessant el vas", ha conclòs.

stats