Política 09/10/2015

Marta Rovira augura un camí de "desobediència" fins a la independència

Ara
1 min
Unes 3.500 persones van omplir ahir la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú per escoltar Mas, Romeva i Marta Rovira.

BarcelonaLa secretària general d'ERC i diputada electa de Junts pel Sí, Marta Rovira, ha augurat aquest divendres un camí farcit d'actes de "desobediència" fins a la proclamació definitiva del nou estat independent. "D'aquí a la proclamació de la independència, el camí estarà ple de diguem-n'hi actes de sobirania, diguem-n'hi actes de desobediència per construir el propi marc legal", ha argumentat. Per exemple, en l'aplicació de les lleis catalanes que ha suspès el TC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rovira ha mostrat sintonia aquest divendres amb el plantejament polític fet per la CUP aquest dijous al vespre. En declaracions a Catalunya Ràdio, en què ha coincidit amb el cap de files de la CUP, Antonio Baños, Rovira ha dit que està "d'acord" en el fet que és més important "el què, el com i el quan" que no pas el "qui", en referència a la investidura. "Ens sentim molt ben emplaçats per la CUP. Coincidim en els grans eixos", que són pla de xoc social, procés constituent i ruptura democràtica i exercici de la independència.

stats