POLÍTICA
Política 10/04/2012

Mas a Aguirre: "Si s'han cansat del cafè per a tothom, que se'l refacin entre ells"

El president de la Generalitat replica així a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, que ha instat el govern espanyol a recuperar les competències en sanitat, educació i justícia, ara cedides a les comunitats autònomes

M. Colomer / F. Casas
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha deixat clar que el Govern no admetrà la recentralització de competències de sanitat, educació i justícia, com ha instat a fer la presidenta de la Comunitat de Madrid, la popular Esperanza Aguirre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si s'han cansat del cafè per a tothom, que se'l refacin entre ells", ha advertit Mas, que ha recordat que Catalunya sempre ha considerat que "el cafè per a tothom només era per aigualir l'autogovern de Catalunya i el País Basc". Mas ha respost així a una pregunta de CiU durant la sessió de control al president al ple del Parlament.

Aguirre ha provocat una tempesta política en instar el govern de Mariano Rajoy que es replantegi l'estat autonòmic i es quedi amb les competències d'educació, sanitat i justícia, ara transferides a les comunitats autònomes.

stats