Política 16/10/2014

Mas es reuneix amb Forcadell i Casals al Palau de la Generalitat

La trobada se celebra pocs dies abans que l'ANC i Òmnium fixin el seu full de ruta davant el nou escenari polític

Ara / Acn
1 min

BarcelonaDies d'alt voltatge per a les líders de les entitats que han canalitzat les més mobilitzacions més grans de la història del país. El president de la Generalitat, Artur Mas, i la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, s'han reunit aquest dijous a la tarda al Palau de la Generalitat, segons fonts pròximes a la trobada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La reunió s'ha produït enmig del debat intern en el si de les dues entitats per decidir la seva posició després que Mas hagi presentat la seva proposta d'alternativa al 9-N i que ERC, ICV-EUiA i la CUP se n'hagin desmarcat. Aquest diumenge, en el marc de l'acte central de la campanya 'Ara és l'hora' a la plaça de Catalunya, les dues entitats anunciaran la seva proposta davant el nou escenari, tant si donen suport al 9-N del Govern com la seva posició davant unes eleccions plebiscitàries.

Debat encès

Les entitats segueixen debatent quin ha de ser el posicionament davant el nou 9-N –que convenç de forma molt desigual dues entitats que engloben la transversalitat ideològica del catalanisme–, tenint en compte els dubtes sobre si és convenient destinar la gran quantitat de recursos de la campanya d''Ara és l'hora' a un procés participatiu del rang que proposa Mas.

stats