POLÍTICA
Política 08/09/2011

Mas carrega contra PP i PSOE per marginar Catalunya en les inversions

Deplora el dèficit d'inversions de l'Estat a Catalunya mentre “llença els diners” en altres territoris

Redacció
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha mantingut avui la tensió amb els dos grans partits espanyols en acusar-los de marginar Catalunya a l'hora de projectar les inversions en infraestructures. Mas ha reclamat avui al pròxim govern espanyol que "aposti" per la futura terminal de contenidors impulsant els accessos al Port de Barcelona "si vol que remunti l'economia espanyola", després de denunciar que anteriors executius "han llençat els diners".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant una visita oficial a les obres de construcció de la nova terminal de contenidors, que s'està aixecant al moll Prat del Port de Barcelona, Mas ha lamentat "el dèficit de comunicacions i infraestructures" de Catalunya, que contrasta amb inversions que governs espanyols, tant del PP com del PSOE, han realitzat sense que, segons el seu parer, fossin prioritàries, com portar la línia d'alta velocitat fins i tot "a llocs per no portar-hi ningú", informa Efe.

"Si volem que l'economia espanyola remunti ara sí que és necessari apostar per inversions com la de la nova terminal de contenidors", ha assegurat després de subratllar que el govern espanyol no trobarà a tot Espanya cap altra inversió millor en l'àmbit de l'economia productiva. Mas, que ha estat acompanyat per nombroses personalitats i per màxims responsables del grup de Hong Kong Hutchinson, que inverteix més de 500 milions a la terminal, ha destacat que aquesta infraestructura contrasta amb les "notícies sobre l'economia especulativa" que segons el seu parer centren el debat de l'actualitat.

stats