Política 10/05/2011

Mas censura quel PSC voti "contra Catalunya" en aliança amb el PSOE "fins i tot en campanya"

El president de la Generalitat diu en un míting de CiU a l'Hospitalet que els socialistes "han perdut una oportunitat d'or de votar a favor de Catalunya"

Efe
1 min

L'Hospitalet de LlobregatEl president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha criticat aquest dimarts que els 25 diputats del PSC al Congrés hagin votat en contra de la moció de CiU i "dels interessos de Catalunya", juntament amb la resta de diputats del PSOE, fins i tot en "campanya electoral".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas ho ha dit en un acte electoral amb la candidata de CiU a l'Hospitalet de Llobregat, Meritxell Borràs, que ha començat tard, coincidint amb la votació de la moció de CiU al Congrés dels Diputats.

El ple del Congrés ha rebutjat la moció perquè el govern espanyol anticipi a Catalunya el fons de competitivitat de 2011 per 168 vots en contra (PSOE i UPyD), davant 161 vots a favor i 10 abstencions (PNB, UPN i CC).

Quan Mas pujava a la tarima per pronunciar el seu discurs ha rebut al mòbil del resultat de la votació. "Vosaltres que coneixeu bé els socialistes perquè han governat l'Hospitalet durant 32 anys, diríeu que han votat a favor de PSOE o dels diners que se li deuen a Catalunya?", ha preguntat amb to irònic.

"Els que han votat a favor del PSOE en lloc de votar a favor dels interessos de Catalunya, no ens poden donar segons quin tipus de lliçons", ha dit Mas després de criticar que el PSC estigui "combatent" i "picant dur" contra el Govern per les retallades.

"Avui el PSC tenia una oportunitat d'or de votar a favor de Catalunya, en campanya electoral. Doncs ni així!, s'han posat de banda del PSOE", ha conclòs.

stats