POLÍTICA
Política 28/03/2012

Mas i Sánchez-Camacho suavitzen diferències després del congrés de CDC

Durant una reunió aquest dimecres al vespre al Parlament, la popular ha retret al president català el gir sobiranista dels convergents

Acn
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, i la líder del PP, Alícia Sánchez-Camacho, s'han reunit aquest dimecres durant els últims compassos del ple del Parlament per suavitzar les seves diferències després del congrés de CDC d'aquest cap de setmana. Segons han confirmat fonts del PP, Sánchez-Camacho ha retret al president català el gir sobiranista que ha fet el seu partit, tal com també ha fet durant la sessió de control. La reunió s'ha produït al despatx de Mas del Parlament, i ha durat una mitja hora. Segons les mateixes fonts, la presidenta del PP ha sortit millor del que ha entrat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas i Camacho ja havien protagonitzat una picabaralla dialèctica durant la sessió de control al Parlament, ja que la líder del PPC havia recriminat al president català que el seu partit apostés per l'estat propi durant el congrés que ha celebrat a Reus el cap de setmana. Dilluns, fins i tot, havia amenaçat de retirar el seu suport al Govern.

En la seva rèplica aquest dimecres, Mas ha alertat el PP que una minoria de 18 diputats no pot condicionar l'agenda del Govern, del país o d'un partit en concret. Després d'aquest enfrontament durant el ple, els dos protagonistes s'han reunit per apropar posicions abans de la votació de l'última moció, entre les 20 i les 20.30 hores aproximadament. Des del Govern situen la trobada en la normalitat de les relacions amb els grups parlamentaris.

stats