CAP AL 20-N
Política 11/08/2011

Toc d'atenció de Mas a Oriol Pujol

El líder de CiU li agraeix que s'ofereixi per anar de dos a Madrid, però li recorda que s'han de respectar els processos interns. Considera "prematur" parlar ara de les llistes de CiU al Congrés dels Diputats

Redacció
1 min

LlavorsíEl secretari general de CDC i president de la Generalitat, Artur Mas, ha manifestat aquest dijous que veu positiu que el secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, mostrés la seva disposició per a ser el número dos de Josep Antoni Duran i Lleida a la candidatura de CiU per a les eleccions generals. Ara bé, també l'ha advertit que "s'han de respectar els processos interns de cada partit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Tothom és bo que es posi a disposició d'operacions importants i anar a Madrid a defensar Catalunya ho és, però s'han de respectar els processos interns de cada partit", ha assenyalat Mas. Ho ha dit després que el secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, s'oferís per anar de dos de Duran a Madrid. Per Mas, és "prematur" parlar de si Pujol serà el número dos i ha ressaltat que encara no estan en el punt de triar i portar a terme el procés d'elecció de les llistes a Madrid.

Mas ha destacat que més important que parlar de llistes i de qui en formarà part s'ha de parlar de "conceptes i de què han d'anar a fer a Madrid i quina és la força que ha de tenir Catalunya i el catalanisme per defensar el país i fer-lo tirar endavant". El líder de CiU no s'ha volgut pronunciar sobre la conveniència que el seu número dos al partit faci tàndem amb Josep Antoni Duran i Lleida. Pujol ja ha rebut el suport del director de comunicació del Govern, Jordi Cuminal, que en un tuit li ha desitjat "ànims".

stats