CRISI ECONÒMICA
Política 26/02/2011

Mas promet que la crisi no hipotecarà les inversions del Govern durant gaire temps

El president demana un "esforç col·lectiu" mentre calgui per sortir de l'actual situació econòmica. Recorda que "l'estalvi és patrimoni de la mentalitat catalana"

Efe
2 min
Helena Rakosnik fent una fotografia al president i un veí de Llagostera que els ho ha demanat en una visita al poble / ACN

LlagosteraEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha dit aquest dissabte que l'actual crisi econòmica no hipotecarà les inversions del Govern durant "un temps molt llarg" i ha apel·lat a l'"esforç col·lectiu" dels catalans per tirar endavant davant l'actual situació econòmica.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És necessari que entre tots fem un esforç col·lectiu per acomodar-nos a aquesta situació econòmica, però no ha de ser per sempre. Hem fer un treball que ha de durar cert temps, no gaire llarg, segurament, per poder sortir d'aquesta situació més forts i amb un esperit molt més positiu i carregat d'il·lusió", ha afirmat.

Durant la inauguració de la rehabilitació de la muralla de Llagostera, Mas ha afirmat que és conscient de "les reclamacions pendents" dels ajuntaments, però els ha assegurat que "s'anirà fent".

"Les coses les hem de seguir fent, i de fet podrem fer-ne moltes. Però les hem de fer a un ritme una mica diferent i amb un concepte una mica més ampli de l'estalvi que en definitiva també és un patrimoni de la mentalitat catalana. L'estalvi i la feina, això és el que li toca al país", ha puntualitzat.

Durant la visita al casc antic del municipi, el president de la Generalitat ha reconegut que Llagostera ha estat "afortunada" ja que ha pogut dur a terme la rehabilitació de la muralla. "Si m'ho arriben a demanar ara no hauria estat possible", ha afirmat.

Per la seva banda, l'alcalde del municipi, Fermí Santamaria, ha aprofitat l'ocasió, ara que es complirà un any de les nevades del 8 de març que van deixar sense llum una setmana milers d'abonats a les comarques gironines, per demanar al president de la Generalitat que no s'oblidi d'ells davant les catàstrofes naturals. "Encara que sigui amb una telefonada", ha afegit.

stats