CAP AL 25-N
Política 08/11/2012

Mas tanca la porta a recuperar l'impost de successions

Considera que no té sentit recuperar només el tram que va mantenir l'anterior Govern per a les grans fortunes, perquè "no s'hi guanyaria pràcticament res", i recuperar-lo tot "tindria massa afectació a les classes mitjanes"

M.colomer
1 min

Barcelona"L'impost de successions o es recupera tot o no té sentit". El president de la Generalitat i candidat a la reelecció per CiU, Artur Mas, ha tancat la porta aquest dijous a recuperar l'impost de successions, ni tan sols el tram que va mantenir l'anterior Govern per a les grans fortunes, perquè "no s'hi guanyaria pràcticament res". "Faríem molt soroll però no faríem ni cinc de calaix", ha defensat Mas durant un esmorzar col·loqui al Fòrum Europa Tribuna Catalunya, a l'Hotel Palace de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per ell, només tindria sentit recuperar aquest impost si es reinstaurés en la seva totalitat, però ja ha dit que no és partidari de fer-ho perquè "tindria massa afectació per a les classes mitjanes". Mas ha defensat que a Catalunya ja es paga l'IRPF més alt de l'Estat i s'aplica l'impost de patrimoni, de manera que no és partidari d'afegir un altre impost a les rendes mitges i altes.

stats