Mas admet a la militància que està "trist", però apel·la a "superar" el cas Pujol

El president de la Generalitat envia una carta als simpatitzants de CDC en què assegura que ell i el partit posaran "tota l'energia, impuls i capacitat" per celebrar la consulta el 9-N

El president de la Generalitat i líder de CDC, Artur Mas, s'ha dirigit a la militància per carta per informar de la renúncia de l'expresident català Jordi Pujol als seus càrrecs i prerrogatives, una situació que admet que l'"entristeix" però que el partit "ha de saber superar". "Com molts de vosaltres, estic molt impactat i entristit per la situació que estem vivint i per les conseqüències que tenen en el terreny personal i familiar i de país", escriu Mas a la carta, a la qual ha tingut accés l'agència de notícies Efe.

En la missiva, amb data d'ahir, el president català incideix que "el president Pujol ha treballat tota la seva vida per al país i que, malgrat els errors que pot haver comès, vol ajudar fins a l'últim moment per fer que el perjudici sigui el menor possible". Mas admet que la situació és "trista i difícil per a tots els qui estimem el partit i el nostre país i l'hem de saber superar".

El president català subratlla que hi ha "reptes històrics al davant" que requereixen "responsabilitat i altura de mires", i assevera que ell i CDC posaran tota l'"energia", "impuls" i "capacitat" perquè la consulta del 9 de novembre sigui "possible".

També fixa com objectius les eleccions municipals del 2015 i aixecar Catalunya "econòmica, social i culturalment"

Més continguts de