Política 06/07/2013

Mas qualifica de "cants de sirena" la proposta del PSOE de reforma de la Constitució

Adverteix que no es pot "caure en el parany" de pensar "que ens obriran les portes fàcilment"

Acn
1 min
Artur Mas, en la inauguració de la planta de Mallory, de Taurus, al Brasil / ACN

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha reaccionat des del Brasil, on es troba de viatge oficial, a la proposta de reforma de Constitució acordada pel PSOE a Granada aquest dissabte. En declaracions a TV3, Mas l'ha qualificat de "cants de sirena" i ha recordat que la mentalitat dels partits espanyols "és la que és". Per això ha instat els catalans a no "caure en el parany" de pensar que "ens obriran les portes fàcilment".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La reforma constitucional que els socialistes negocien a Granada ha estat qualificada pel primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, d'acord "històric per a Catalunya i per a Espanya". Mas ha rebaixat uns quants graus l'eufòria.

Per al president de la Generalitat, "està bé" que es dialogui i que s'arribi a acords, i "està bé agrair a aquells partits catalans que estan fent esforços per intentar estovar les posicions dels partits espanyols".

Però més enllà d'això Mas també ha volgut "advertir" els catalans que no es deixin "ensarronar" perquè la mentalitat dels partits espanyols "durant molts anys ens han demostrat que és la que és".

Mas ho ha dit a Fortaleza, al Brasil, en el marc de la inauguració de les noves instal·lacions de la firma de petits electrodomèstics Mallory, que pertany al grup català Taurus.

stats