Política 23/07/2015

Mas respon a Felip VI: "Nosaltres mai ens hem saltat la llei"

El president de la Generalitat afirma en una conversa informal amb els periodistes que no s'ha sentit al·ludit pel discurs del monarca

Ara
1 min
El rei Felip VI i Artur Mas han coincidit aquest dijous a Barcelona / ACN

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat aquest dijous quan se li ha preguntat per les paraules del rei Felip VI sobre el respecte a la llei: "Nosaltres mai ens hem saltat la llei". Ho ha dit en una conversa informal amb periodistes després de l'entrega de despatxos de la promoció de jutges.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas ha dit que ha escoltat "atentament" el discurs del monarca però que no s'ha sentit "al·ludit per les seves paraules". El president ha dit que no han parlat del procés sobiranista i que s'han limitat a comentar "per què és tan petita la promoció de jutges aquest any". La promoció d'aquest any és de 35 jutges, mentre que en anys anteriors superava els dos centenars.

La conversa s'ha produït en una petita recepció on el rei i el president només han coincidit uns segons per acomiadar-se. En aquesta copa de cava, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha estat parlant tant amb el rei com amb el president de la Generalitat.

stats