Política 21/11/2012

Mas demanarà depurar responsabilitats si el govern espanyol no dóna explicacions sobre el suposat informe policial

El president de la Generalitat i candidat a la reelecció per CiU creu que ja s'ha demostrat que és un "muntatge per alterar per vies no democràtiques" el resultat del 25-N

Acn
1 min
Artur Mas, aquest dimecres en un esmorzar organitzat per RBA / ACN

BarcelonaEl candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, demanarà responsabilitats si el govern espanyol no dóna explicacions sobre la filtració del suposat informe policial publicat al diari 'El Mundo'. "Aquí hi ha determinades connivències que coneixem detalladament i s'hauran d'anar aclarint, i ha arribat l'hora de demanar explicacions. I si no hi ha explicacions, haurem de demanar responsabilitats", ha dit Mas, que considera que ja s'està demostrant que tot plegat és un "muntatge per alterar per vies no democràtiques" el resultat del 25-N. Mas ha fet una crida a "donar una lliçó democràtica" diumenge contra les formes "barroeres" de l'Estat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un esmorzar organitzat per RBA amb el sector cultural, Mas ha respost a la pregunta sobre si creu que això acabarà influint en el resultat electoral, i ha remarcat que hauria d'haver-hi a Catalunya una "reacció de donar una lliçó democràtica" a l'estil català contra les formes "barroeres" que s'estan fent servir des d'Espanya. "No ens hem passat dècades ajudant perquè no només no es cregui en nosaltres, sinó que a més s'intentin fer coses que no tenen res a veure ni amb la democràcia, ni amb les bones maneres ni amb l'esperit constructiu", ha conclòs.

stats