Política 13/05/2011

CiU es compromet a aturar les rondes de Mataró

Joan Mora assegura que té el compromís del conseller Recoder de "replantejar el projecte"

Acn
2 min

MataróEl cap de llista de CiU a Mataró, Joan Mora, s'ha oposat de forma "clara i frontal" a la construcció de les rondes. Ha assegurat que és un projecte que "trinxa la comarca" i que obliga els mataronins a continuar pagant peatge. Per això, s'ha compromès a resoldre els embussos que pateixen els accessos de la ciutat aprofitant la infraestructura actual. En aquest sentit, ha explicat que té el compromís del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, de replantejar l'obra i retornar el projecte al consell comarcal perquè "totes les forces en puguin parlar". Mora ha insinuat "interessos" de l'alcalde per haver treballat de forma "oculta" en aquest projecte durant quatre anys.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat de CiU ha explicat que l'adjudicació de les obres no és un motiu definitiu per tirar endavant les rondes: "les obres es poden canviar", ha indicat. En aquesta línia ha assegurat que hi ha alternatives per evitar els problemes de trànsit. "Resoldré els embussos aprofitant la infraestructura actual", ha exclamat. Mora ha afirmat que només CiU pot aturar aquestes obres i ha assegurat que "des del primer dia" té el compromís del conseller Recoder de "replantejar el projecte" i retornar-lo al consell comarcal perquè en parlin totes les forces polítiques.

Motius ocults i projecte imposat

L'alcaldable de la federació nacionalista ha insinuat que l'alcalde té "motius ocults" per tirar endavant un projecte "imposat" per l'anterior tripartit a la Generalitat i també pel tripartit municipal. Durant quatre anys "s'ha treballat de forma oculta" per tirar endavant aquest projecte, ha assegurat. En la mateixa línia, ha afirmat que el PSC és l'únic partit que vol "trinxar el territori" i fer "que els maresmencs continuïn pagant peatge per anar a Barcelona".

S'ha modificat el primer paràgraf perquè hi deia, per error, que Joan Mora era el candidat del PSC

stats