DEBAT A L'ESPANYOLISME
Política 19/08/2014

C's veu "necessari" col·laborar amb UPyD per a la regeneració política

Matías Alonso celebra la proposta de Sosa Wagner d'unir esforços i recorda que Ciutadans sempre ho ha proposat

Efe
1 min

BarcelonaEl secretari general i portaveu de Ciutadans (C's), Matías Alonso, considera "necessari algun tipus de col·laboració" en l'àmbit polític entre el seu partit i el d'UPyD, amb l'objectiu d'impulsar la regeneració política des de les institucions. En roda de premsa, Alonso ha respost així a la proposta de l'eurodiputat Francisco Sosa Wagner, cap de llista d'UPyD en els últims comicis europeus, qui aposta perquè el seu partit i Ciutadans uneixin esforços i arribin a un acord per presentar-se a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques i, posteriorment, a les generals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Espanya té una oportunitat real per impulsar la regeneració política des de les institucions i reformar-se", ha dit el dirigent de C's i, en aquest context, considera "necessari algun tipus de col·laboració en l'àmbit polític entre C's i UPyD".

El portaveu de Ciutadans ha recordat que la seva formació sempre ha estat oberta a sumar esforços amb altres partits per "obrir un nou espai" que permeti "enfortir Espanya com un projecte comú per a tots els espanyols". Alonso, així, creu que la proposta de l'eurodiputat d'UPyD "obre un nou espai de debat" per a una "possible" col·laboració entre C's i UPyD".

stats