CANVI DE CICLE
Política 23/10/2013

Lucena: "Si jo fos un dirigent de CDC no exaltat, tindria ganes d'escanyar Mas"

El dirigent del PSC ha afirmat a 'El Polièdric' que seguiran pressionant el PSOE perquè accepti la consulta i demana al president català que abandoni l'independentisme

Ara
1 min

BarcelonaEl portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha defensat aquest dimecres en una entrevista a 'El Polièdric' de Catalunya Ràdio que "l'únic partit que defensa la celebració de la consulta seguint el model d'Escòcia i el Canadà és el PSC" i ha acusat els altres partits de no buscar el diàleg, sinó una declaració unilateral d'independència (DUI). "Si jo fos un dirigent de CDC no exaltat, tindria ganes d'escanyar Mas", ha insistit el portaveu socialista, que ha criticat el que considera una radicalització dels nacionalistes. Igualment, Lucena ha afirmat que seguiran pressionant els socialistes espanyols perquè permetin l'exercici del dret a decidir: "Seguirem insistint al PSOE que la manera de desencallar l'actual problema polític a Catalunya és mitjançant la consulta".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, Lucena ha afirmat que la reunió que el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, i el primer secretari del PSC, Pere Navarro, realitzaran amb Artur Mas divendres serà perquè aquest "abandoni la seva estratègia independentista". "La DUI em sembla un disbarat, més pròpia de polítics revolucionaris que s'han oblidat que som al segle XXI", ha insistit el dirigent socialista.

Quant als conflictes diplomàtics que han protagonitzat els últims dies els governs català i espanyol, Lucena ha afirmat que "aquests incidents protocol·laris" li semblen "més una picabaralla de mascles alfa".

stats