CONVENCIÓ DEL PP
Política 22/01/2011

Mayor Oreja acusa els socialistes d'abraçar la “cultura de la mort”

L'eurodiputat creu que l'actual govern espanyol no ha sabut diferenciar "entre créixer i engreixar" l'Estat i l'ha hipotecat

Efe
1 min

SevillaEl portaveu del PP al Parlament Europeu, Jaime Mayor Oreja, ha defensat avui el dret a la vida i ha dit que no és possible seguir a l'Estat espanyol “abraçats a la cultura de la mort”, que és el que “ha fet el PSOE durant els darrers anys”. El líder conservador ha realitzat aquestes declaracions durant la seva intervenció a la sessió plenària de la convenció nacional del PP que s'està celebrant a Sevilla.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mayor Oreja ha criticat al govern socialista haver hipotecat l'Estat més del necessari i no haver sabut diferenciar “entre créixer i engreixar”. Però sobretot, l'ex ministre d'Interior ha considerat que s'ha “perdut el nord” i que l'estat viu una crisi de valors, pel que ha advocat per recuperar-ne algun d'ells, com el de la veritat. “Cal recuperar l'economia de la veritat, deixant de costat l'economia de la ficció, i la veritat també a la política nacional, terrorista i europea, ha subratllat Mayor Oreja bans d'advocar per l'enfortiment del que considera la institució bàsica: la família.

stats