CONVENCIÓ DEL PP

L'ex ministre apel·la a superar la crisi de valors recuperant "l'economia de la veritat"

Mayor Oreja acusa els socialistes d'abraçar la “cultura de la mort”

L'eurodiputat creu que l'actual govern espanyol no ha sabut diferenciar "entre créixer i engreixar" l'Estat i l'ha hipotecat

El portaveu del PP al Parlament Europeu, Jaime Mayor Oreja, ha defensat avui el dret a la vida i ha dit que no és possible seguir a l'Estat espanyol “abraçats a la cultura de la mort”, que és el que “ha fet el PSOE durant els darrers anys”. El líder conservador ha realitzat aquestes declaracions durant la seva intervenció a la sessió plenària de la convenció nacional del PP que s'està celebrant a Sevilla.


Mayor Oreja ha criticat al govern socialista haver hipotecat l'Estat més del necessari i no haver sabut diferenciar “entre créixer i engreixar”. Però sobretot, l'ex ministre d'Interior ha considerat que s'ha “perdut el nord” i que l'estat viu una crisi de valors, pel que ha advocat per recuperar-ne algun d'ells, com el de la veritat. “Cal recuperar l'economia de la veritat, deixant de costat l'economia de la ficció, i la veritat també a la política nacional, terrorista i europea, ha subratllat Mayor Oreja bans d'advocar per l'enfortiment del que considera la institució bàsica: la família.

Més continguts de