Méndez de Vigo atribueix a la ressaca del 21-D la victòria de Cs que vaticinen els enquestes

"El govern de Rajoy té un projecte, va salvar Espanya de la crisi econòmica més dura dels últims anys i anem pel camí del creixement", ha reivindicat el ministre

El portaveu del govern espanyol, Iñigo Méndez de Vigo, ha atribuït avui els bons resultats que vaticinen per a Ciutadans les enquestes més recents a una onada temporal de popularitat del partit d'Albert Rivera vinculada a les eleccions catalanes del 21 de desembre. El ministre confia que l'executiu de Mariano Rajoy pugui "convèncer" els ciutadans que "la millor opció" a les urnes és el PP. "El govern té un projecte, va salvar Espanya de la crisi econòmica més dura dels últims anys i anem pel camí del creixement", ha reivindicat Méndez de Vigo abans d'assistir a la intervenció de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, en els esmorzars informatius d'Europa Press.

El portaveu del Govern i ministre d'Educació ha defensat aquesta postura després de saber el resultat de les últimes enquestes, que donen la victòria en vots al partit d'Albert Rivera. Segons ha recordat, "fa diversos anys" els sondejos electorals auguraven un triomf d'Units Podem i Cs que després no va ser així i ara creu que aquestes enquestes estan "molt influenciades" pel resultats dels comicis a Catalunya. En aquest punt, ha reivindicat l'acció de l'executiu de Mariano Rajoy, ha subratllat la creació d'ocupació, i ha insistit que compten amb "un projecte" per als propers anys.

"Seguirem treballant i confiant que els espanyols aprecien aquesta feina", ha emfatitzat. "Intentarem convèncer els espanyols que la millor opció és la que ara mateix està al capdavant del govern", ha reiterat Méndez de Vigo tornant a al·ludir el camí del "creixement, la creació d'ocupació i la defensa de principis i valors".

Més continguts de