ELECCIONS 20-N
Política 22/11/2011

Merkel urgeix a Rajoy que apliqui ja les reformes

En el missatge de felicitació, Mertkel apel·la al “clar mandat” que ha rebut per implementar amb urgència les reformes

Efe
1 min

BerlínLa cancellera alemanya, Angela Merkel, ha desitjat a Mariano Rajoy "molta sort" i "èxit" al capdavant del govern, al temps que l'urgeix a implementar amb urgència les "mesures necessàries". Segons ha informat avui el portaveu oficial de la Cancelleria, Steffen Seibert, Merkel va recordar al pròxim president del govern espanyol en el seu missatge de felicitació que "en aquests temps difícils per a Espanya i Europa, ha rebut del seu poble un clar mandat per decidir i implementar amb urgència les reformes necessàries".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Li desitjo molta sort i èxit en l'exercici del seu càrrec de gran responsabilitat. M'alegra poder treballar amb vostè per enfortir la integració europea i pel bé d'Europa", va subratllar la cancellera en la seva missiva. Així mateix, la cap del govern va destacar l'oportunitat de continuar enfortint amb el líder del Partit Popular "profunda amistat" entre els dos països i pobles.

El portaveu de la cancelleria va informar que Merkel havia felicitat Rajoy en una conversa telefònica en què tots dos van abordar "els grans problemes que té Espanya". La cancellera es va mostrar a més convençuda que mantindrà amb el líder del Partit Popular "les bones i estretes relacions bilaterals" dels dos països. El PP va anunciar ja en la nit de diumenge a Madrid que Merkel havia enviat un missatge de felicitació a Rajoy.

stats