Política 05/07/2013

Més de 22.000 inscrits en 24 hores per a la cadena humana de l'11-S

Via Catalana cap a la Independència ha de cobrir més de 400 quilòmetres per la Diada

Ara
1 min

BarcelonaMés de 22.000 inscrits en les primeres 24 hores: així arrenca el projecte Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana reivindicativa que l'Assemblea Nacional Catalana organitza per a l'Onze de Setembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les inscripcions a través de la web es van obrir aquest dijous a les dotze del migdia i, avui, els organitzadors han anunciat que ja s'hi havien registrat 22.00 persones per participar-hi.

Per apuntar-s'hi, individualment o en grups de fins a cinc persones, es pot fer a través de la web, mitjançant un formulari en què es recomana la zona

d'inscripció, tot i que es pot escollir el tram que es vulgui de la cadena sempre que no estigui ple.

El formulari permet fer fins a cinc inscripcions i tots els grups i persones que ho desitgin s'hi poden inscriure a través de l'assemblea territorial de l'ANC més propera.

L'ANC vol que la cadena humana, que superarà els 400 quilòmetres i passarà per 86 municipis de Catalunya, "esdevingui l'avantsala de la independència".

Els organitzadors han llançat un vídeo per promocionar el projecte, i també s'aniran fent cadenes més petites al territori des d'ara i fins a la Diada, "per tal d'escalfar motors".

Aquest divendres, a les 20.00 hores, se'n feia una entre Jesús i Roquetes, al Baix Ebre, dissabte n'hi ha una a Sant Cugat i, diumenge, una altra al Pla de l'Estany, al voltant de l'estanyol del Vilar de Banyoles.

stats