DEBAT DE POLÍTICA GENERAL
Política 29/09/2011

La Mesa del Parlament ajorna fins demà la votació de les resolucions del debat de política general

Després de suspendre fins a dues vegades les votacions per la confusió que s'ha creat, la Mesa ha optat per deixar-ho per divendres per no haver de suspendre el ple monogràfic sobre la reforma constitucional

Ara
1 min

BarcelonaLa Mesa del Parlament no se n'ha sortit. Després del caos, la Mesa encapçalada per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha optat per ajornar la votació de les propostes de resolució del debat de política general fins aquest divendres al matí. D'aquesta manera, la Mesa ha evitat haver d'ajornar el ple monogràfic sobre la reforma constitucional programat per després de les votacions, un simple tràmit que aquesta vegada ha acabat essent un caos. Abans, De Gispert s'ha vist obligada a suspendre dues vegades en menys d'una hora les votacions per la confusió que s'havia creat pel desordre en el plantejament del tràmit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, aquest dijous a la tarda se celebrarà el ple monogràfic sobre la reforma constitucional. Però el retard amb què ha començat ha obligat a ajornar fins aquest divendres també la votació de les resolucions. Així, aquest dijous només es farà el debat sobre la reforma constitucional exprés, i les votacions que se'n derivin es faran aquest divendres.

stats