GRUP MIXT
Política 02/02/2011

La Mesa del Parlament atorga 13 comissions a Solidaritat i 9 a Ciutadans

A través d'un comunicat, la Taula informa que ha acordat el repartiment de comissions després que els subgrups no arribessin a un acord en aquest sentit

Redacció
1 min

BarcelonaLa Mesa del Parlament ha notificat avui als subgrups que integren el Grup Mixt, Solidaritat Catalana per la Independència (SI) i Ciutadans (C's), que els corresponen 13 i 9 representants en les comissions parlamentàries, d'acord amb la seva representació en la cambra. A través d'un comunicat, la Mesa informa que ha acordat el repartiment de comissions després que els subgrups no arribessin a un acord en aquest sentit, i ha desestimat la proposta que Uriel Beltran (SI) sigui el representant del Grup Mixt a la comissió de portaveus.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre les comissions en les quals hi haurà Solidaritat durant aquest primer període hi troben Assumptes institucionals, Interior i salut, mentre que Ciutadans participarà en les de Justícia, Ensenyament i universitats i Economia, finances i pressupostos. El repartiment s'ha fet de forma proporcional i d'acord amb la llei D'Hondt, encara que en el seu comunicat, la Taula precisa que amb el sistema de majors restes la distribució hagués estat la mateixa.

A més, la Mesa ha acordat la distribució de les interpel·lacions, les preguntes al president de la Generalitat i el govern que els subgrups podrà fer en cada ple.

stats