Política 02/11/2017

Centenars de persones reben els membres de la mesa encausats a l'estació de Sants

Simó i Nuet ja han arribat a Barcelona després que el TS suspengués les seves declaracions

Ara
1 min
La primera secretària de la Mesa del Parlament, Anna Simó, arribant aquest dijous a Sants.

BarcelonaCentenars de persones s'han concentrat aquest dijous a la tarda a l'estació de Sants a l'espera que els secretaris de la mesa del Parlament, Anna Simó (ERC) i Joan Josep Nuet (EUiA) arribessin a Barcelona. La concentració s'ha organitzat després que el Tribunal Suprem suspengués les declaracions dels membres de la mesa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han anunciat a través de Twitter la seva presència i han penjat imatges dels manifestants que es troben concentrats a la zona. La mateixa imatge ja es va produir ahir quan els secretaris Anna Simó i Joan Josep Nuet es dirigien a Madrid des de l'estació.

Els presents també s'han organitzat per formar uns passadissos perquè els membres de la mesa rebessin l'escalf de la gent des de l'accés a les vies de l'AVE fins a l'exterior.

Quan Nuet i Simó han arribat, la gent els ha rebut al crit de "no esteu sols". La diputada de la CUP, Mireia Vehí, ha publicat un vídeo a Twitter en el moment en què els dos polítics eren rebuts pels presents.

stats