Política 24/02/2013

David Fernàndez, sobre l'informe encarregat per la CUP a Método 3: "Investigar la corrupció urbanística és un deure. Només faltaria"

La CUP de Valls ha reconegut haver contractat l'agència Método 3 per conèixer les propietats del pare de l'alcalde de Valls el 2010, en el procés de revisió del POUM, quan Albert Batet i Gabarró encara conservava la cartera d'Urbanisme

Ara
1 min
David Fernández, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya / ACN

BarcelonaEl cap de llista de la CUP per Barcelona i diputat al Parlament de Catalunya, David Fernàndez, ha sortit al pas de la informació feta pública aquest diumenge segons la qual la CUP de Valls va contractar l'empresa de detectius Método 3 l'any 2010 per conèixer les propietats d'Albert Batet i Canadell, pare de l'alcalde de Valls, el diputat de CiU Albert Batet i Gabarró. En una piulada al seu compte de Twitter, Fernàndez ha dit: "Ja poden disparar al pianista. Que seguirem tocant. Investigar la corrupció urbanística és un deure. Només faltaria". En una segona piulada, el diputat per la CUP al Parlament ha afegit: "UDEF, CNP i els Fernández-Díaz deuen estar brindant. Però el jutge que investiga escoltes Método 3 potser no és tan ingenu".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La mateixa Candidatura d'Unitat Popular ha reconegut haver contractat els serveis de Método 3, però ha precisat que va encarregar un buidatge del registre de la propietat, pel qual va pagar uns 2.000 euros. Argumenten que ho van fer per disposar d'una relació de propietats i negocis de la família de l'actual alcalde en el procés de revisió del POUM, quan Batet encara conservava la cartera d'Urbanisme.

La formació ha insistit que no es tracta d'un espionatge il·legal, sinó d'un informe sobre dades de tipus públic que són a l'abast de tothom.

stats