POLÍTICA
Política 05/09/2011

Millo respon a Oriol Pujol: “CiU no està en condicions d'advertir res al PP”

El secretari general adjunt de CiU va amenaçar de trencar amb el PP si s'enroquen en els atacs a la immersió lingüística. “Els qui podríem fer advertiments som nosaltres”, li ha dit avui Millo

Redacció
1 min
Enric Millo

BarcelonaEl portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha dit avui que “CiU no està en condicions d'advertir res al PP”. Després que diumenge el secretari general adjunt dels convergents, Oriol Pujol, amenacés els populars de trencar amb ells si continuen enrocats en la defensa del castellà a l'escola, avui Millo ha recordat que el PP és la garantia contra unes eleccions anticipades a Catalunya. “Els qui podríem fer advertiments som nosaltres”, ha dit Millo en una entrevista a Catalunya Ràdio, que ha titllat Oriol Pujol de “piròman”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu popular ha demanat, però, rebaixar el nivell de crispació del debat. Segons ell, “cal que el Govern compleixi la legislació”. “Aquí ningú està atacant el model d'immersió lingüística”, ha dit Millo, que ha reconegut els “bons resultats” de l'actual paradigma però ha apostat per fer un “esforç per millorar-lo”. El portaveu popular ha dit que està en contra de la “immersió lingüística monolingüe” i ha apostat per un “sistema de conjunció lingüística integral”, que inclogui l'anglès.

stats