Política 18/03/2013

El PP celebra "la rectificació" del Govern buscant acords amb Madrid

Els populars reclamen "el retorn del diàleg" entre Catalunya i Espanya

Anna Mateo
1 min

BarcelonaEl portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha comparegut aquest dilluns per reclamar al president de la Generalitat, Artur Mas, un canvi de rumb en els plans de Govern i la ruptura amb ERC que avança el diari El Mundo, "molt desitjable per tal d'abandonar el camí separatista i treballar tots junts per sortir de la crisi". També ha demanat a Mas que reconsideri el "tracte i el diàleg que li va oferir Rajoy a la reunió a la Moncloa i que Mas va tancar la porta per justificar les eleccions anticipades".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a les declaracions del conseller de la Presidència, Francesc Homs, que confirma que el Govern pretén arribar a acords amb Madrid, Millo ha celebrat "el retorn del diàleg" i ha assegurat que la decisió és una "rectificació del rumb que deixa en evidència que el camí de la ruptura no ens traurà de la crisi". "El fracàs excepcional del Govern constata la seva incapacitat de governar, ja que el vaixell que Mas volia portar cap a Ítaca no ha sortit ni del port", ha afirmat Millo.

També ha advertit a Homs que el ministre d'Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, no rectificarà en els objectius del dèficit perquè "precisament per haver fet la feina ben feta Espanya està guanyant crèdit davant la Unió Europea" i li ha exigit que no faci "demagògia" en demanar a Espanya que retalli en Defensa, ja que "abans de retallar en seguretat nacional i en la seguretat de Catalunya s'haurien d'eliminar altres coses".

stats