POLÍTICA
Política 19/07/2012

El PP exigeix el cessament d'Homs per dir "macarra" a Montoro

Millo qualifica el portaveu del Govern de "professional de l'insult" i deplora que no exerceixi les seves funcions amb "respecte institucional"

Acn
1 min
El portaveu del PPC al Parlament, Josep Enric Millo, durant la roda de premsa

BarcelonaEl portaveu del PP, Enric Millo, ha exigit aquest dijous al president de la Generalitat que cessi de manera "immediata" el secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs. Millo ha qualificat Homs de "professional de l'insult", després que el portaveu del Govern hagi titllat el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, de "macarra" durant una entrevista a Catalunya Ràdio, per amenaçar de no pagar les nòmines.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els populars creuen que Homs hauria de presentar la seva dimissió voluntària, però si no ho fa, Artur Mas hauria d'obligar-lo a cessar en el càrrec. "El president Mas no pot tenir com a portaveu una persona que es dedica a fer de professional de l'insult", ha insistit.

Respecte institucional

"Els catalans no es mereixen un portaveu que es dediqui a insultar un ministre", ha opinat Millo, que ha reclamat al president Mas el cessament de l'actual portaveu del Govern i secretari general de la Presidència. Els populars consideren que Homs no ha exercit el seu càrrec amb "respecte institucional" i que, després d'afirmar que Montoro és un "macarra", ha superat tots els "límits democràtics".

stats