Política 07/02/2015

Miquel Iceta a 'El Punt Avui': "Siguem seriosos. El 27-S no ens durà a la independència"

El primer secretari del PSC afirma en una entrevista al diari que si del 27-S en surt un Parlament de majoria sobiranista "faran una declaració de sobirania, serà anul·lada i tornarem a començar"

Ara
1 min
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, en roda de premsa / ACN

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Miquel Iceta, assegura en una entrevista aquest dissabte a 'El Punt Avui' que les eleccions del 27 de setembre "no ens duran a la independència" i afirma que els que defensen aquesta idea "enganyen o s'enganyen".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els que volen projectar que aquestes eleccions poden portar a la independència, enganyen o s'enganyen. No seré més radical del compte. De les eleccions del 27-S, no se'n derivarà la independència. Tindrà un efecte polític? Sí. Però no durà a la independència. Siguem seriosos. No hi ha una relació causa-efecte com algú pretén establir. Per voluntarisme o per ingenuïtat, no ho sé, però no n'hi ha", assegura Iceta al rotatiu.

El líder del PSC dibuixa l'escenari posterior al 27-S i afirma que si en surt un Parlament de majoria sobiranista "faran una declaració de sobirania, serà anul·lada i tornarem a començar".

stats