POLÍTICA
Política 04/07/2011

Miquel Roca a Xavier Trias: "Quina enveja em fas"

El qui va ser candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona reconeix davant l'actual alcalde que li hagués agradat estar al seu lloc, i Trias li agraeix "la feina feta" per ell i la resta d'antecessors

Acn
1 min

BarcelonaEl nou alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha estat el ponent de la conferència que Barcelona Tribuna ha celebrat aquest dilluns al migdia. El col·loqui posterior ha estat moderat pel seu company de partit i jurista, Miquel Roca, que just abans de començar la seva intervenció ha mirat amb un somriure a l'alcalde i li ha dit: "Quina enveja em fas". La frase ha suscitat comentaris, rialles i algun aplaudiment entre els assistents. I és que Roca havia intentat la seva pròpia aventura municipal i va ser candidat a l'alcaldia de Barcelona el 1.995, sense aconseguir tombar el PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després del col·loqui i abans de concloure tot l'acte, Trias ha volgut respondre a Roca. I recordant "l'enveja" a la que havia fet referència, ha explicat que "perquè un acabi guanyant, hi ha molts que han de perdre". "He d'agrair la feina que han fet altres, com Roca. I he d'agrair que des de la campanya m'heu ajudat, m'heu donat confort i ànim", li ha dit Trias. "Aprecio, estimo, admiro a qui a mi em sembla un exemple per Barcelona i per Catalunya", ha conclòs amb to emotiu Xavier Trias dirigint-se a Miquel Roca.

stats