Política 12/10/2015

Mobilitzacions per la unitat d'Espanya sense SCC, C's i PP

Ara
1 min
Imatge de la manifestació de la plaça de Catalunya. MANOLO GARCÍA

BarcelonaDiverses entitats espanyolistes organitzen aquest dilluns al matí una manifestació al centre de Barcelona en defensa de la unitat d'Espanya. La marxa començarà a les onze davant de la Pedrera, i recorrerà el passeig de Gràcia fins a arribar a la plaça de Catalunya, on se celebrarà un acte a les dotze.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A diferència dels últims anys, en què l'espanyolisme s'havia unit per intentar donar resposta a les mobilitzacions de la Diada amb una demostració de força el 12 d'octubre, en aquesta ocasió Societat Civil Catalana, Ciutadans i el Partit Popular Català no s'han sumat a la convocatòria. Societat Civil Catalana celebrarà un acte el 18 d'octubre.

A banda de la manifestació al centre de la ciutat, grups d'extrema dreta es trobaran com cada any a la plaça d'Espanya per iniciar una marxa fins a la plaça de Sant Jordi, a Montjuïc, on tenen previst reunir-se cap a les dos quarts de dotze. Paral·lelament, grups antifeixistes tenen previst concentrar-se a la mateixa hora a la cantonada de la Gran Via amb el carrer Rocafort, amb el lema '12 d'octubre, res a celebrar'. Un dispositiu policial treballarà per evitar que els dos col·lectius coincideixin.

stats